96 63 05 44

Persondataforordning

I flg. databeskyttelsesordningen skal Lemvigegnens Landboforening give dig en række oplysninger, når vi behandler oplysninger om dig og din virksomhed, uanset om vi har fået oplysningerne fra dig selv eller fra andre.
 

  1. Vi skal give dig følgende oplysninger:
  2. Vi er den dataansvarlige - hvordan kontakter du os?
  3. Formålene og retsgrundlaget for behandlingen af dine personiolysninger
  4. Kategorier af personoplysninger
  5. Modtagere eller kategorier af modtagere
  6. Hvor dine personoplysninger stammer fra
  7. Opbevaring af dine personoplysninger
  8. Samtykke, herunder retten til at trække samtykke tilbage
  9. Dine rettigheder
  10. Klage til Datatilsynet

 

Du kan herunder læse yderligere om Lemvigegnens Landboforenings databeskyttelsesregler.

Hent Lemvigegnens Landboforenings håndtering af persondata her (0.2 Mb)
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 96 63 05 44, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Lemvigegnens Landboforening
Industrivej 53
7620 Lemvig
Telefon: 96 63 05 44
E-mail: ll@lemvig-landbo.dk
CVR: 41503610
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Du kan læse mere om vores cookiepolitik her
Lemvigegnens Landboforening | Industrivej 53 | 7620 Lemvig | Tlf.: 96 63 05 44