96 63 05 44

Om os

Vejen til det bedste samarbejde
Lemvigegnens Landboforening er en naturlig og respekteret del af samfundet som forening i Region Midt og med 160 år i bagagen.
Regionen står også for en tredjedel af den samlede danske landbrugsproduktion.
Lemvigegnens Landboforening er talerør for vores medlemmer lokalt, regionalt og nationalt.
 
Tæt lokal dialog
Vi er i tæt dialog med Lemvig Kommune, hvor vi i fællesskab løser opgaver som fx miljøgodkendelser. Hver anden måned afholdes et møde med Teknik- og Miljøafdelingen i kommunen, hvor vi drøfter aktuelle sager og fastlægger den videre køreplan. Vi drøfter også mærkesager, som vi er blevet gjort opmærksomme på af medlemmerne.
Vi sørger tillige for at udnytte de synergifordele, der er mellem landbrug og andre erhverv i det nordvestjyske område.

Vi møder op
Regionalt afholder vi otte møder om året i Landbrugs Politiskforum Midt, hvor vi afholder politiske temamøder og skaber videndeling på vegne af vores medlemmer. I Region Midt deltager vi også aktivt i et fællesskab, hvor de 12 formænd og næstformænd i landets landboforeninger mødes og diskuterer den regionale landbrugssituation med landets ministre.
Nationalt har vi gennem Landbrugs- og Fødevareministeriet et direkte talerør til Christiansborg bl.a. ved fire årlige formandsmøder, hvor nationale landbrugsanliggender bliver behandlet.
 
En strategisk tilgang
Hos Lemvigegnens Landboforening er vi bevidste om foreningens størrelse og kernekompetencer. I stedet for at fusionere har vi valgt at arbejde strategisk med partnere uden for huset, så vi kan koncentrere os om det, vi gør bedst, nemlig at levere den bedst mulige rådgivning. På den måde er vores kunder altid sikret den bedste service. Lemvigegnens Landboforening er netop til for dig.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 96 63 05 44, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Lemvigegnens Landboforening
Industrivej 53
7620 Lemvig
Telefon: 96 63 05 44
E-mail: ll@lemvig-landbo.dk
CVR: 41503610
Lemvigegnens Landboforening | Industrivej 53 | 7620 Lemvig | Tlf.: 96 63 05 44