96 63 05 44

Kvæg

I Lemvigegnens Landboforenings kvægafdeling vægter vi nærhed, rådgivning og sparring højt. Ny viden er i fokus, så vi altid kan optimere og give dig det bedste udbytte og bundlinje.  Den nyeste viden formidler vi ud til dig ved bl.a. besætningsbesøg, igennem ERFA møder og undervisning af elever.

Vores fokus er at yde en rådgivning, der bidrager til at skabe større bund linje. Dette betyder, at et højt DB eller en høj ydelse ikke kan stå alene. Der skal også fokus på omkostninger!

Vi ønsker, at møde dig på det sted, hvor du er, for derefter at udfordre jeres faste rutiner så du kan se nye muligheder. Vi starter gerne bilen og trækker i gummistøvlerne både i regn og slud for at møde dig på staldgangen, i marken eller der, hvor du føler et behov. Du er altid velkomne til at komme forbi kontoret til en snak.

Vi har et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i landboforeningen for at kunne give dig den bedste rådgivning. Herudover arbejder vi tæt sammen med inseminør og dyrlæger for at giver dig det bedste udbytte af vores rådgivning.

Kort sagt vi gør vores bedste for at du og din bedrift er i centrum, og at du får netop den rådgivning, som optimerer din bedrift – såvel menneskeligt som økonomisk.
 
Kvægnøglen
Økologi
Foderanalyser
Management, ledelse og strategi
Økonomi
Foderstyring
Erfagrupper - staldskoler
APV - Arbejdspladsvurdering
Kødkvæg
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 96 63 05 44, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Lemvigegnens Landboforening
Industrivej 53
7620 Lemvig
Telefon: 96 63 05 44
E-mail: ll@lemvig-landbo.dk
CVR: 41503610
Lemvigegnens Landboforening | Industrivej 53 | 7620 Lemvig | Tlf.: 96 63 05 44