96 63 05 44

Driftsøkonomi

Enhver investering, stor eller lille kræver det rigtige beslutningsgrundlag. Vore medarbejdere er klar til sparring på enhver overvejelse om investering.

Køb af foder og andre hjælpestoffer til din produktion varierer dagligt i pris. Vi støtter vore anbefalinger på AgroMarkets. Herfra kan du modtage daglige anbefalinger om køb og salg.

Finansiering er for de fleste landmænd en af de største udgiftsposter, og må løbende optimeres. Her støtter vi os også til analyser og anbefalinger fra AgroMarkets. Finansiering er et individuelt anliggende, og den rigtige finansiering vil variere fra virksomhed til virksomhed.

Udarbejdelse af budgetter, budgetopfølgninger og regnskabsanalyser er en anden af vore kernekompetencer. Vi arbejder i tæt sammen med fagrådgiverne for kvæg, planter og svin, hvorfra tekniske budgetter og registreringer for os er forudsætningen for et brugbart budget.

Det er vigtigt for os, at landmanden har ejerskab til sit budget, og at budgettet er et ledelsesværktøj for virksomhedens løbende ageren.

 

Enhver investering og ethvert budget har grundlæggende afsæt i virksomhedens strategi. En strategi er ofte dynamisk, men mål og vision for virksomheden må være fastlagt for, at du som virksomhedsleder kan tage langsigtede beslutninger. Vi giver gerne sparring på, at virksomheden får formuleret mål og vision og får strategien afpasset herefter.

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 96 63 05 44, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Lemvigegnens Landboforening
Industrivej 53
7620 Lemvig
Telefon: 96 63 05 44
E-mail: ll@lemvig-landbo.dk
CVR: 41503610
Lemvigegnens Landboforening | Industrivej 53 | 7620 Lemvig | Tlf.: 96 63 05 44