96 63 05 44

Aflysning af Lemvig marked og dyrskue

Lemvig Marked og Dyrskue 2021 er nu definitivt aflyst.

Det lader sig ikke gøre at trække beslutningen længere, siger Finn Gade fra Lemvig Flyveklub og Henrik Damgren fra Landboforeningen.

Vi er ærgerlige over at være nød til at aflyse arrangementet. Vi har haft løbende kontakt til udstillere af biler, maskiner m.fl. som brænder for at komme ud og møde mulige kunder ved et par dages fornøjeligt samvær på Lemvig Marked og Dyrskue.

De praktiske foranstaltninger for at få pladsen gjort klar og opdelt i forhold til udstillere og aktiviteter samt håndtering af tilmeldinger, aftaler med medvirkende tager et par måneder at få helt på plads.

Helt afgørende er det dog, at det ikke længere lader sig gøre at få trænet og produceret sundhedsdokumenter på de dyr, der udstilles. Ingen udstillere af dyr ønsker at komme med dyr, som på den ene eller den anden måde kan smitte andre udstillede dyr.

Med de seneste meldinger omkring Covid-19 genåbningen kan vi ikke få forberedelser og planlægning til at hænge sammen, og vi ser ikke anden mulighed end en aflysning.


 
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 96 63 05 44, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Lemvigegnens Landboforening
Industrivej 53
7620 Lemvig
Telefon: 96 63 05 44
E-mail: ll@lemvig-landbo.dk
CVR: 41503610
Lemvigegnens Landboforening | Industrivej 53 | 7620 Lemvig | Tlf.: 96 63 05 44