Rådgivning » KvægKvægbrugsrådgivningen:
 
Formålet med kvægbrugsrådgivningen er at levere en helhedsorienteret rådgivning i samarbejde med de øvrige fagkontorer. Kvægbrugeren skal være i centrum og have netop den rådgivning, der optimerer bedriften maximalt – såvel menneskeligt som økonomisk.
 
 
Serviceydelser:
 
Faste besøg:
Man kan selv vælge, hvor mange besøg der ønskes. Ved besøgene gåes besætningen efter i sømmene (staldgennemgang). Der laves foderbudgetter og foderplaner til de enkelte besætningsgrupper. Der lægges meget vægt på planlægningen.
 
Kvægnøglen:
Produktionskontrollen viser løbende, hvordan produktionen forløber både teknisk og økonomisk. Eneste krav er løbende eendagskontroller samt enkelte bedriftsbesøg (aftales individuelt). Det er tillige et produkt, der er meget anvendeligt overfor pengeinstitutter og andre kreditgivere.
 
Eendagsfoderkontroller:
Få vejet foderet og se om det stemmer overens med ydelsen
 
Produktionsbudget:
Et produktionsbudget giver et godt overblik over salg af mælk, kød og indkøb hen over året. Produktionsbudgettet kan endvidere benyttes af økonomikontoret i forbindelse med et økonomisk budget for hele bedriften.
 
Gårdråd:
Et produkt, hvor vi (gårdrådet) i fællesskab med kvægbrugeren sætter nogle mål, og hvor vi i fællesskab når målene. Gårdrådet sammensættes af ejeren.

Sundhedsrådgivning:
Få et fast besøg af din dyrlæge og kvægbrugsrådgiver. De vil i fællesskab med dig fastlægge strategier i kvægholdet, der medfører forbedret sundhed.
 
Grovfoderanalyser:
Vi udtager analyser af grovfoderet. Dette er en nødvendighed for at få lavet en optimal foderplan.
 
Kødkvægsrådgivning:
Vi kan optimere din økonomi i kødkvægholdet. Hvis det ikke bare er en hobby, skal tingene være optimale for at få økonomi i denne driftsgren.
 
Lean
Lean  består af en række værktøjer fra industrien, som vi har oplevet også virker indenfor landbruget. De hjælper med at effektivisere din virksomhed, således at du typisk uden større investeringer, men ved ændringer af rutiner, kan opnå bedre resultater på bundlinjen.

Værktøjer - se skema her         Se videoen "Det perfekte tavlemøde" her
 
 
Lemvigegnens Landboforening | Industrivej 53 | 7620 Lemvig | Tlf.: 9663 0544 | Fax: 9663 0545 | E-mail: ll@lemvig-landbo.dk |